AidEthiopia.com
   

Home

Contact us

 

 

Links in Denmark

 

Africa in Touch

Etiopien er et land, der er rigt på kultur, historie, madkunst – og gadebørn. Alene i hovedstaden Addis Abeba bor flere end 100.000 mennesker på gaden, hvoraf de fleste er børn og unge.

Børnene på gaden lever fra måltid til måltid på andres barmhjertighed og uden rettigheder – et liv uden megen plads til drømme og håb.

Derfor startede en gruppe unge etiopiere organisationen Hope For Children i 1997. Hope For Children udfører et diakonalt hjælpearbejde blandt hovedstadens hjemløse. 

 

 

A Well in Ethiopia

Foreningen A Well in Ethiopia er et netværk af mennesker, som er samlet om at bygge en brønd i Tigray-provinsen i Etiopien. Ideen om at gennemføre dette lille mellemfolkelige projekt opstod, da en gruppe medarbejdere hos Erik Møller Arkitekter blev klar over, at deres etiopiske rengøringsmand ikke alene var universitetsuddannet, men samtidig var løbet panden mod en mur i forsøget på at samle støtte til netop dette udviklingsprojekt.

 

 

Dansk Ethioper Mission

Gadens børn og unge. Omsorg, mad, tøj, uddannelse og evangeliet til unge prostituerede i Etiopiens hovedstad, Addis Ababa.

 

 

Luthersk Mission

De fleste af LM's missionærer arbejder i den sydvestlige del af landet. Opgaverne strækker sig fra undervisning på bibelskoler over evangelisering til sundhedsopgaver.

 

Maternity Worldwide

MWW arbejder med et 4-årigt projekt i West Wollega Zone i Vest-Etiopien. Vi kalder projektet Integrated Maternal Health Project.

 

Projektet består af to søjler, der tilsammen understøtter indsatsen for

  • en grundlæggende, varig nedsættelse af mødredødeligheden
  • en forbedring af kvinders sociale og økonomiske vilkår, herunder deres ret til at bestemme over egen reproduktivitet

 

 

 

Norea Radio

Kvinder i Østafrika møder store udfordringer i form af fattigdom, lav status, skader i forbindelse med fødsler, HIV/AIDS og analfabetisme. Norea Radio Danmark vil i samarbejde med Norea Mediemisjon fra Norge støtte produktionen af programmet "Kvinder med Håb" (KmH) til kvinder i Etiopien. Der arbejdes på at lave en speciel udgave af programmet, som vil blive lagt på en lydafspiller kaldet MegaVoice, der skal deles ud ved lokale sundhedsstationer og på sygehuset i Jinka.

 

 

 

 

 

 

 

AidEthiopia.com © 2011 • All Rights Reserved

StatCounter - Free Web Tracker and Counter